Wait What: modellen klagen over fotograaf Terry Richardson

Wie kent de beroemde fotograaf ¬†Terry Richardson niet. Modellen en celebrities willen maar al te graag model voor hem staan. Zo heeft hij al aardig wat kiekjes geschoten met niemand minder dan lady Gaga, Miranda Kerr, Paris Hilton en niet te vergeten de pikante kiekjes met Miley ”Wrecking Ball” Cyrus.

Maar nu is de beroemde fotograaf alweer beschuldigd van seksuele intimidatie. Ja je leest het goed alweer. Eerder hebben modellen al een boekje over hem open gedaan en dat was niet geheel positief. We weten van Terry dat hij niet de meest vrouwvriendelijke foto’s maakt, kijk naar Miley, maar dat hij echt meer wilt is shocking! Het schijnt dat hij nog een stapje verder wilt gaan dan dat de modellen wat ”minder” kleren dragen.

Sara Ziff ¬†van Model Alliance vertelde: “He’ll ask you to take your clothes off at the casting, and in some cases, give him sexual favors,”. Helaas komt dit soort dingen veel vaker voor in de modewereld en niemand doet er echt nog wat aan. Terry Richardson heeft nog niet gereageerd op dit tafereel. Hoe bizar!

No more articles