Wait what: Miley Cyrus naakt in nieuwe clip

Nieuwtjes rondom Miley twerking Cyrus zijn bijna niet aan te slepen. Zoals al eerder werd gezegd: she can’t stop and she won’t stop.

Deze keer gaat het over de nieuwe clip Wrecking Ball. De eerste paar seconden van de clip lijken normaal, een fragile Miley wordt afgebeeld in een close-up. Even is daar het sprankje hoop op een normale comeback. Maar kort daarna zien we de Amerikaanse zangeres naakt op een sloopkogel door het beeld slingeren. Ook likt ze voor de verandering aan een hamer. Wel verbreekt Miley records met 12,3 miljoen views in 24 uur.

Het nummer gaat over een lastige relatie waar veel moeite in wordt gestoken. De tekst lijkt de gossip over Miley en haar verloofde Liam Hemsworth te bevestigen. Gaan Miley en Liam uit elkaar? Een bron vertelt dat de twee niet echt gelukkig meer zijn, Liam zou klaar zijn met Miley’s uitspattingen. Geef hem eens ongelijk.

Oh, en dan nog wat. Miley zou afgelopen zondag zeven uur in een Amsterdamse coffeeshop hebben gespendeerd. Gevalletje liefdesverdriet weg roken?

@mileycyrus on Instagram: “#WreckingBall #comingMonday #VEVO”
No more articles