Wait What: Michelle Rodriquez en Cara Delevingne verloofd?

Ja je leest het goed! Rumour gaat dat Michelle Rodriquez en Victoria Secret Angel Cara Delevingne zijn verloofd. We weten nou nog niet of we dit nieuws serieus moeten nemen, want het nieuws komt van DailyStar. Toch wilden we het nieuws even met je delen mocht het nou bevestigd worden.

De twee waren al een tijd samen gespot en dat wekte veel reacties op. Ze hadden het wel erg gezellig met elkaar en de vriendschap hield wel erg lang stand. Pas is dan naar buiten gekomen dat de twee een relatie hebben. De woordvoerster van Cara deed alleen gek genoeg de volgende dag het nieuws al ontkrachten. Toch zien we Cara en Michelle steeds vaker samen en zijn ze ook al zoenend gespot. Wij zijn in ieder geval super happy voor de twee! En aan de foto’s te zien zijn ze gemaakt voor elkaar, want Michelle is net zo gek als Cara.

We houden je op de hoogte over dit nieuws of het gewoon een standaard roddel is die de wereld maar ingegooid is of dat de trouwplannen toch echt voor de deur staan! We keep you posted!

No more articles