Wait what: massage met slangen

In Japan is er een nieuwe techniek uitgevonden om af te vallen tijdens het masseren. Fabulous zou je denken. Nou, het enige probleem zou kunnen zijn dat er dus een wurgslang over je heen kruipt.  Blijkbaar moet je voor schoonheid toch wat voor over hebben. No gain without pain.

Hoe dit nou goed is voor je fabulous body? De pythons maken beweginen over je lichaam waardoor er veel adrenaline wordt aangemaakt, wat veroorzaakt wordt door angst. De adrenaline zorgt dat je meer calorieën verbrandt. Dus je valt af, or so the Japanese say.. De slangenmassage kost 35 euro en ook al denk je misschien dat je doodgaat, de slangen zijn niet giftig. Een half uur voor de behandeling worden ze ook gevoed zodat ze geen honger hebben en er zijn ook altijd twee werknemers bij om de slangen in de gaten te houden. Completely safe dus.

Fashion Insider staat in ieder geval niet te springen om deze nieuwe techniek uit te proberen en blijft liever bij een gezond eetpatroon en veel beweging. Wat vind jij? Zou jij het ooit proberen?

Bekijk de video om te zien hoe anderen mensen de slangenmassage beleven.

 

 

No more articles