Wait What: Marc Jacobs opent pop-up store en je kan betalen via een hashtag

Social media, tja we zijn er allemaal verslaafd aan. Heb jij er wel eens bij stil gestaan hoe vaak je wel niet je tijdlijn van Facebook checkt, foto’s op Instagram plaatst of hoeveel Tweets je per dag leest? Eén ding is zeker, wij kunnen je vertellen dat het heel vaak is, niets om voor te schamen.

Eén van de bekendste modeontwerpers Marc Jacobs bevestigd het nog eens dat het helemaal niet erg is om social media addicted te zijn. Sterker nog, hij opent speciaal voor de New Yorkse fashionista’s met een bankrekening een pop-up store. Het betaalmiddel: simpelweg een Tweet, een foto op Instagram of een Facebook post met de hashtag #MJDaisyChain. Geniaal? Ja zeker, wij van de redactie vinden van wel.

De Daisy Marc Jacobs TweetShop verkoopt beauty producten en accessoires, je hebt dus geen geld nodig. Met deze shop gaat Marc Jacobs 3.0, wat hij er voor terug krijgt, heel veel aandacht. Jammer genoeg staat deze shop niet in Nederland maar in New York. De shop is geopend van 7 tot en met 9 februari tijdens New York Fashion week. Helaas is dit niet voor ons weggelegd, maar ben je volgende week in New York, dan zou ik zeker even een paar keer wat hashtags gebruiken. Wellicht ben jij the lucky one en kom je thuis met een tas vol Marc Jacobs producten. Wij kunnen alleen nog maar denken #jaloers op die gene die vanaf morgen in New York zijn.

 

No more articles