Wait What: Lindsay Lohan onthult schokkend nieuws

Oprah Winfrey heeft een documentaire over het leven van Lindsay Lohan gemaakt. Oprah vond het nodig om het verhaal van het voormalig kindersterretje te vertellen. Alles kwam naar boven over het leven van Miss Lindsay Lohan. Al haar ups and downs werden uitgelegd. En er was veel te spreken over haar voormalige verslaving en het in en uitgaan van rehab centers.

Gisteren was de allerlaatste serie van de documentaire en het beloofde een spannende aflevering te worden, want in de aflevering daarvoor breekt Lindsay Lohan in tranen uit en zei: For those two week I took off, no-one knows this…’. Lindsay was namelijk twee weken weten niet te zien in de documentaire want ze was ziek en bleef boven in haar bed. Lindsay Lohan was ook echt ziek, maar wat niemand wist was dat ze een miskraam heeft gehad. Pour Lindsay Lohan!

Ze vertelt verder niet hoelang zwanger ze was en wie de vader van het kind was. Wanneer Lindsay Lohan de documentaire terug kijkt krijgt ze medelijden met zich zelf. Ze vertelt: “Watching this series, I just know how I felt at that moment and I can relate to that girl, which sounds kind of crazy. But I’m like, ‘Oh my god, this is really sad. Who’s helping her?’’ We hopen dat het nu wat beter gaat met Lindsay Lohan en dat ze dit tragische verlies kan verwerken.

No more articles