Wait What: Lamar Odom wordt geweigerd bij een club

Wait What?! Lamar Odom heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Het schijnt dat Lamar nog steeds niet over de breuk met Khloe Kardashian heen is en nog steeds niet de papieren wilt tekenen. Alsof Lamar het nog niet moeilijk genoeg heeft om Khloe te vergeten wordt die nu ook nog is geweigerd bij een nachtclub.

Het was een nachtclub in LA en laat toevallig daar nou ook Khloe en French Montana partyen. Rapper French Montana was namelijk de special guest in die nachtclub. Lamar had het kunnen weten als die de Instagram van de rapper volgde. French postte namelijk een foto met toekomstige sister in law, Kim Kardashian.

Lamar werd dus door de beveiligers tegen gehouden en lieten hem niet naar binnen. Ze hadden geen zin in een Drake-Chris Brown situatie. Voor degene die niet weten wat een Drake-Chris Brown situatie is: Drake en Chris Brown kreeg ooit een tijd geleden ook ruzie in een nachtclub om Rihanna. Dit wilde de beveiligers dus voorkomen en liet de basketballer niet binnen. Lamar liep verslagen weg.

No more articles