Wait what: Lady Gaga gedumpt

Het is uit tussen Lady Gaga en Taylor Kinney. Volgens The Sun heeft de Vampire Diaries-acteur haar gedumpt. Het zou al maanden niet lekker lopen vanwege het bizarre werkschema van de popster.

De twee werden voor het laatst samen gefotografeerd in augustus en nu is het echt voorbij tussen de acteur, waarvan gefluisterd werd dat hij een fling had met tegenspeler Cameron Diaz.

“Hij kan niet omgaan met de superster en al haar obsessies en alter ego’s.”, onthult een bron aan de Britse krant The Sun. Taylor heeft haar gezegd dat ze getrouwd is met haar carrière en hij niet om kan gaan met Gaga de superster en al haar obsessies en alter ego’s. Hij ziet haar amper. Gaga stopt nooit met werken. Ze schrijft nummers onder de douche en bedenkt nieuwe outfits in haar slaap.”

Daarbij hebben Gaga en Taylor amper tijd samen omdat ze altijd wordt omringd door assistenten en beveiligers. Gaga hoopt dat ze tijdens Thanksgiving tijd heeft om het goed te maken. “Ze wil hem graag spreken als hun schema’s het toelaten. Gaga en Taylor hadden ongeveer twee jaar een relatie met elkaar.

No more articles