Wait what?!: Kourtney en Scott gaan eindelijk trouwen

Dat Kim gaat trouwen met baby daddy Kanye West was al langer bekend, maar nu gaat haar zuslief Kourtney Kardashian ook in het huwelijksbootje stappen. De familie Kardashian kan dus alvast gaan nadenken over een geschikte outfit voor twee verschillende weddings!

Boyfriend Scott Disick en Kourtney Kardashian hebben samen twee kinderen en zijn al zeven jaar bij elkaar. Dus waarom hebben ze nu opeens de beslissing genomen om te gaan trouwen?  Een vriendin vertelde aan Life&Style: “Het gaat erg goed tussen hun en Scott gedraagt zich.” De voormalige badboy verloor in een korte tijd allebei zijn ouders. “Kourtney beseft dat zij alles is wat hij nog heeft. Daardoor is ze alles anders gaan zien.”

“We zijn zo blij dat ze eindelijk hebben besloten zich te verloven”, verklaart Laurie Disick, een tante van Scott aan Star magazine. “We zijn allemaal dol op Kourtney en we wensen ze een lang en gelukkig huwelijk toe.”

Volgens Life&Style gaat Kourtney Kim niet achterna en wordt de bruiloft alles behalve groot. Maar of het huwelijk wel wordt gefilmd door E! of dat ze het écht helemaal low-key willen houden, is nog niet bekend.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de outfits van de Kardashians!

No more articles