Wait What: Koreaans model laat zich transformeren tot Miranda Kerr

Wait What?! We snappen dat je een enorme fan van iemand kan zijn en dat je het liefst op hem of haar zou willen lijken, maar dat je dit ook echt zou doen zou wel erg ver gaan. Maar niet voor het Koreaanse model en superfan Hong Yuh Reu. Zij is namelijk een enorme fan van het Australische topmodel Miranda Kerr. Zo grote fan zelfs dat ze plastische chirurgie heeft gedaan om op haar icoon te lijken.

Volgens Jezebel was Hong Yuh Rey al voor de transformatie een “adorable non-Korean child.” Hong Yuh was al te zien op de Japanse TV bij een show genaamd Alien Virus. Dit is de documentaire over de gevaren van plastische chirurgie en hier werd ook een interview met het Koreaanse model afgelegd. “It really struck me when I first saw [Kerr] in a magazine. She has a baby face but she’s very sexy. I knew I wanted to be like her!”

Ze heeft haar oogleden en haar neus laten verbouwen en draagt constant blauwe contact lenzen. Ze heeft haar haren honingbruin laten verven en draagt contouring make-up om allemaal op haar idool te lijken. Ze vertelt ook dat de plastische chirurgie wonderen voor haar carrière heeft gedaan. Wat vind jij van de transformatie?

 

No more articles