Wait what: komt Carine Roitfeld naar Nederland?

It sounds to good to be true. Een bezoekje van niemand minder dan Carine Roitfeld aan Nederland. Toch lijkt de kans steeds groter te worden dat Carine Roitfeld een tripje deze kant op maakt. We love it.

Carine Roitfeld is bij velen bekend als voormalig hoofdredactrice van de Franse Vogue. Daarnaast is ze een style icon en heeft ze een eigen tijdschrift, CR Fashion Book. Kortom, er valt veel van haar te leren.

And that’s where Carine comes in. Het platform Live on Demand wil Carine Roitfeld naar Nederland halen om een lezing te geven. Live on Demand heeft de hulp van haar fans ingeroepen om deze droom waar te maken.

Fans worden gevraagd geld te betalen voor haar bezoek. Als er eenmaal genoeg geld is ingezameld, zal de Française een lezing komen geven. Er zal minimaal € 300,- ingezameld moeten worden, wat inhoudt dat zestig van haar fans € 50,- over moeten maken.

Wil jij ook graag bij de lezing zijn? Maak dan voor 30 april € 50,- over. De eerste zestig fans krijgen de beste zitplaatsen én maken kans op een ontmoeting met Carine herself. Can things get any better?

Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen, dus boek gauw hier je kaartje.

No more articles