Wait what: Kim krijgt miljoenen bij scheiding met Kanye

Ze zijn nog niet eens getrouwd, maar we weten al wat Kanye en Kim krijgen bij een scheiding. Wat curvy Kim krijgt, vooral.

Hoe in love ze ook zijn, ook Kanye en Kim hebben voor de zekerheid maar wat huwelijks voorwaarden laten opstellen. Kanye is daarbij convinced dat Kim en hij voor altijd bij elkaar blijven, dus is hij ook behoorlijk gul geweest.

Alles wat hij wil is dat zijn future wife gelukkig is en daarom geeft hij in de voorwaarden Kim vrij spel over alles wat hij bezit. Wait what? Dat is naar schatting honderd miljoen euro! Voor elk jaar dat Kim met Kanye getrouwd is krijgt de reality ster maar liefst 1 miljoen dollar! Het maximale bedrag wat ze aan the marriage kan overhouden na een scheiding is 10 miljoen dollar en het huis in Bel Air. Maar, Kims dollars, zo’n veertig miljoen, hoeft de curvy lady bij een scheiding geen cent te delen.

Ook als Kanye komt te overlijden, wordt zijn levensverzekering van twintig miljoen namelijk uitgekeerd aan Kim. Verder gaat het geld nog steeds naar Kim als de twee al lang gescheiden zijn! Shocking! Dat kan dus maar beter geen vervelende break-up worden.

No more articles