Wait What: Kim Kardashian lanceert app

Wait What?! Alsof we Kim Kardashian nog niet genoeg overal zien, kunnen we haar dalijk ook op ons beeldscherm van onze telefoon zien. De reality ster krijgt namelijk haar eigen app die volgende week wordt gelanceerd. Kim Kardashian geeft al de nodige sneak peeks weg en eerlijk is eerlijk het ziet er wel grappig uit.

We zullen bekende gezegdes van Kim horen in het spel zoals: ‘I love your style,’ ‘I love that on you,’ en ‘I’m so excited.’ Kim zal in het spelletje jouw hulp zijn om uit te groeien tot een wereldberoemde ster. Ze geeft je advies bij fotoshoots en shopping trips, alles wat we eigenlijk al van Kim konden verwachten.

In de Hollywood game app kan je kleding selecteren, los gaan in de beste clubs en zelfs verliefd worden. We zagen al een preview van een foto van Kim Kardashian voor een microfoon. Iedereen was toen in rep en roer, omdat ze dachten dat Kim een muziekcarrière zou beginnen. Dit is niet het geval, maar Kim was de stemmetjes aan het opnemen voor haar eigen app. Hou onze site in de gate voor de precieze data van de app!

No more articles