Wait what: Kim en Kanye eisen geld voor de verlovingsfilm

Je zou denken dat geld bijna geen issue is maar dat blijkt toch niet helemaal het geval bij Kim Kardashian en Kanye West. Ze eisen geld van Chad Hurley, de oprichter van het filmkanaal Youtube.

Het liefdes koppel Kim Kardashian en Kanye West eisen een schadevergoeding voor de film die is gemaakt tijdens het huwelijksaanzoek dat Kanye deed. Het huwelijksaanzoek was absoluut gepland en ergens ook wel heel veel romantisch. Toen Kim 33 werd vroeg Kanye haar ten huwelijk in het bijzijn van vrienden en familie. De Youtube-oprichter was niet uitgenodigd maar wist toch via iemand anders binnen te komen.

Nadat hij de film op Youtube had gepubliceerd werd Chad aangeklaagd omdat Kim en Kanye hierdoor geld zouden mislopen. De rechten van de film waren namelijk al verkocht aan een andere partij.

West vroeg Kardashian in oktober op haar 33e verjaardag ten huwelijk in een stadion, in aanwezigheid van vrienden en familie. Hurley was niet uitgenodigd, maar wist via iemand anders binnen te komen. Om te laten zien dat Chad wel degelijk een goed hart heeft en zich zelf natuurlijk een beetje wil helpen heeft hij voorgesteld een deel van het geld aan een goed doel te doneren. Helaas voor hem gaat dit niet door, echter moet dit alles voor 17 november zijn opgelost anders komt de zaak voor de rechter.

Wij vinden het ergens wel weer typisch van Kim en Kanye. Ben jij benieuwd hoe het aanzoek eruit ziet? Bekijk het hieronder.

No more articles