Wait what: Khloé Kardashian klaar met Lamar

Khloé Kardashian zou helemaal klaar zijn met alle drama rondom haar drugsverslaafde hubby Lamar Odom. Het stel verbleef al een tijd niet meer in hetzelfde huis, het ziet er nu naar uit dat dit ook niet meer gaat gebeuren. Na verschillende pogingen om Lamar op het rechte pad  te krijgen geeft de realityster nu op.

Lamar zou al een lange tijd verslaafd zijn aan crack en dit had nare gevolgen voor Khloé. Eerder liet Khloé zich op allerlei ziektes testen omdat Lamar zou zijn vreemd gegaan met vijf verschillende vrouwen. De zus van Kim Kardashian had zelfs een privé detective ingehuurd om haar hubby in de gaten te houden. Daar is ze nu helemaal klaar mee. “Ze is nog steeds heel erg van slag, maar het leven gaat door voor haar en de rest van de familie”, meldt een bron aan E! News. “Geen interventies meer, ze probeert hem niet meer te redden.”

Ondertussen negeert de basketballer zijn vrouw en laat hij niets meer van zich horen. Khloé heeft om die reden geen vertrouwen meer in een happy ending. “Ze dient nog geen scheidingspapieren in, maar ze rekent erop dat het niet meer goedkomt.” meldt de bron.

Keep your head up, Khloé!

Het stel in gelukkige tijden. (@khloekardashian on Instagram)
No more articles