Wait What: Kenzo ontwerpt bankpassen?!

Portemonnees zijn er in de meest leuke en verschillende ontwerpen.  Je kan een heuse statement maken met je portemonnee, maar hoe zit het met je bankpasjes? Je bankpassen zijn meestal saaie pasjes die je maar in je portemonnee propt omdat het moet. Designer merk Kenzo vond dat daar verandering in moest komen! Weg met de saai bankpasjes en credit cards!

Kenzo is een samenwerking aangegaan met de Franse bank Caisse d’Epargne om twee limited edition bankpassen te ontwerpen. Het geheel gaat “Tribute to Women” heten en is geïnspireerd op Kenzo’s lente collectie. Het blijft niet alleen bij de bankpas, maar er is ook een matching cardholder beschikbaar. De kaartjes zijn in opdracht om de internationale vrouwen dag te eren op acht maart.

Helaas kunnen wij hem in Nederland nog niet bemachtigen, want de bankpassen worden gratis weggeven op acht maart in alle Caisse d’Epargne filialen. Ze zijn ook op het internet te bemachtigen, maar of wij die ook kunnen bestellen is nog maar de vraag. Hou daarom goed de site van de bank in de gate en misschien loop jij wel binnenkort met een fancy creditcard.

 

No more articles