Wait what: Kendall en Kylie Jenner worden boos op Twitter

De geruchten gaan dat de Jenner sisters met valse identificatiebewijzen zijn uitgegaan in Los Angeles. Volgens Kendall en Kylie slaan deze gossips nergens over, de zusjes uitten hun woede op Twitter.

“Ik ben zo klaar met iedereen die mij en mijn zusje uitmaken voor iets dat we niet zijn. Stop met stomme geruchten en verhalen.” begint Kylie. “We hebben geen vals identiteitsbewijs en we gaan ook niet uit. We weten dat you slimy media people daar van houden, maar het gaat niet gebeuren.” gaat ze verder.

“Wij weten beter, we hebben doelen voor ogen en we hebben karakter. Ik vind het sneu dat mensen vanachter hun bureau dingen verzinnen over meiden die werken aan een carrière net als ieder ander.” Kendall eindigt haar tweet speech met de boodschap dat mensen maar moeten wennen aan het feit dat zij en haar zusje geen verhaal voor ze hebben.

Ook de 16-jarige Kylie wil iets over de geruchten kwijt op Twitter. Ze begint met een soortgelijke verklaring maar lijkt ook een les te hebben geleerd: “Aan alle jonge meiden net als ik: bescherm jezelf met klasse en zelfrespect en laat NIEMAND je toekomst bepalen!”

No more articles