Wait What: Kate Upton en Camerion Diaz komen naar Nederland

Wauw! Twee Amerikaanse beauties komen naar de hoofdstad van ons kikkerlandje om de première te bezoeken van de nieuwe film waar ze in spelen. We hebben het hier over de film ”The Other Woman”. Hier is niet alleen Kate Upton en Cameron Diaz in te zien, maar zelfs Nicki Minaj heeft een klein rolletje!

De andere hoofdpersonage is Leslie Mann die het op moet nemen tegen Kate en Cameron. Het is een romantische komedie die zeker op je lachspieren werkt. Het verhaal van de film is dat Cameron erachter komt dat haar vriendje getrouwd is. Wanneer ze de vrouw ontmoet worden ze gek genoeg beste vriendinnen, maar de man gaat niet alleen met Cameron vreemd. Ze komen beide erachter dat Kate Upton ook in het spel is. Met zijn drieën zijn ze van plan om hem volledig te ruïneren en dat levert hilarische fragmenten op.

Op 1 april is de première in het Tuschinski theater en beide meiden zijn aanwezig en Leslie Mann ook. Alle drie zullen bezoekjes brengen aan Amsterdam en geven ook interviews. Wil jij de meiden dus ontmoeten? Wees dan 1 april aanwezig voor het Tuschinski theater!

No more articles