Wait what: Kate Moss editor voor Vogue

Supermodel Kate Moss vond het wel eens tijd voor wat anders, ze heeft namelijk al 33 keer op de cover van Vogue gestaan. Ze gaat daarom bij de Britse Vogue aan de slag als freelance editor. Dit voorjaar zal haar werk voor het eerst te lezen zijn.

Je zou denken dat Kate Moss voor de aankomende jaren vol geboekt zit, maar voor dit kon ze gelukkig tijd vrij maken. Ze zal maandelijks gaan schrijven over mode onderwerpen. Voor Kate is dit een hele uitdaging, ze heeft nog nooit geschreven voor het blad, normaal schitterde ze alleen op de covers en fotoreportages.

Naast het schrijven gaat Kate zich ook bemoeiend met de styling. Samen met het stylingteam zal het model aanwezig zijn bij de fotoshoots en tips geven met betrekking op de modellen en styling keuzes.

De Britse Vogue is onwijs blij met deze samenwerking. “We zijn absoluut tevreden dat Kate aan de slag gaat bij ons. Binnenkort zien we haar expertise, om vlak van styling en mode, in het tijdschrift. We kijken er erg naar uit om met haar samen te werken.” 

No more articles