Wait what: Kanye West wordt woedend op Twitter

“Het eerste stuk van eerlijke media in jaren.”, zo noemt Kanye West zijn interview met de BBC. Daarin meldt hij onder andere hij zichzelf beter vindt dan the king of pop Michael Jackson. De Amerikaanse comedian Jimmy Kimmel maakte een parodie van dit interview en dit kon Kanye op z’n zachtst gezegd niet waarderen.

Tijdens de MTV Music Video Awards werd Justin Timberlake ‘the president of pop’ genoemd. De zanger begon te blozen en zei dat hij dit niet terecht vond. Als artiest word je namelijk niet zomaar vergeleken met the king of pop.
Kanye daarentegen meldt het volgende: “Ik heb een punt bereikt dat Michael Jackson niet gehaald heeft. Ik heb als creatief persoon en beroemdheid het glazen plafond bereikt. En daar bevind ik me al tien jaar. Er is niemand zoals ik.” En dit is nog maar één quote uit het interview.

Je kan je voorstellen dat er veel over dit interview is gesproken. Comedian Jimmy Kimmel maakte de bovenstaande parodie van het interview. Kanye vindt dat de comedian te ver is gegaan, hij uit zijn woede op Twitter. De rapper spendeert acht tweets aan de comedian, allemaal in kapitalen geschreven. “Ik vind het niet grappig, Jimmy Kimmel. Jij hebt niet te maken met klootzakken die over hekken springen om foto’s van je dochter te maken. Probeer je eens in mij te verplaatsen.”, zegt Kanye in een tweet.

Wat vind jij van het interview en Kanye’s houding tegenover de parodie? Bekijk de rest van de hate tweets hier.

No more articles