Wait What: Kanye West beledigd president Obama

Wait What?! Kanye West lijkt op oorlogspad te zijn, want hij beledigd de een na de ander. Eerst was de beroemde fotograaf Annie Leibovitz aan de beurt, omdat die hun heeft laten zitten een dag voor de bruiloft en nu is niemand minder dan de president van Amerika, meneer Obama, aan de beurt.

Maar waarom is Kanye West so pissed? “You can’t effect change from inside the White House like that …You gotta have the money. Good ideas usually aren’t connected to money as much …Creativity and extreme genius are extremely cheap.” Dit vertelt Kanye West in een interview met Power106 FM en dat is nog niet alles de rapper voegt dit nog bij het interview eraan toe: “You do not want to go against the power. I’m working on one mission, and that’s a mission from God,” aldus Kanye.

De twee hebben al aardig wat ‘ruzies’ achter de rug. De president heeft Kanye al twee keer een jackass genoemd door zijn actie met Taylor Swift en op zijn beurt vertelt Kanye weer het een en ander of de president. Hoe lang dit gevecht nog door zal gaan weet niet, maar we weten in ieder geval dat het nooit de beste maatjes zullen worden.

No more articles