Wait what: Jersey Shore-stere Micheal Sorrentino krijgt eigen realityshow

Het bekende en vooral uitbundige programma Jersey Shore met de eerste spelers is alang tot een eind gekomen maar betekent niet dat het dan ook helemaal klaar is. Eerder zagen we al hoe Snooki haar eigen realityshow te pakken kreeg en nu is Micheal Sorrentino aan de beurt. We moeten toegeven, Snooki is er vele male leuker uitgekomen dus wij hopen dat dit ook voor Micheal betekent.

De afgelopen jaren heeft de Jersey Shore-ster het zwaar gehad. Na het succes van het programma is hij eigenlijk alleen maar bergafwaarts gegaan. Hij belandde in een kliniek omdat hij verslaafd was aan pijnstillers. Waar de meeste naar de cocaïne en wiet grijpen was de 31-jarige spierbundel verslaafd aan pijnstillers, wij vinden dit toch een beetje vreemd.

Hij had niet alleen problemen met zijn pijnstillersverlaving maar ook een alcoholverslaving. In zijn nieuwe serie gaan we een nuchtere Micheal Sorrentino zien met zijn familie. De grote uitdaging voor hem is nuchter blijven en werken aan zijn toekomst. De serie zal vooral afspelen, hoe kan het anders dan ook, in de zonnestudio van zijn familie. Wij zijn erg benieuwd en hopen dat dit net zo leuk wordt als de serie van Snooki!

Nieuwe realityshow voor Jersey Shore-ster
Jersey Shore-ster Michael Sorrentino, bekend als The Situation, is bezig met de opnames van een nieuwe realityshow.

No more articles