Wait What: Jennifer Lawrence derde keer gezicht van Dior

Jennifer Lawrence strikes again! Deze keer poseert de actrice voor de Dior Campagne met een nieuw plaatje van Dior, namelijk een nieuwe tas. Jennifer ziet er weer prachtig uit zoals altijd en wij van de redactie snappen wel waarom het beroemde modehuis met deze beauty willen samewerken.

Het is niet voor het eerst dat Jennifer het gezicht is van het Franse modehuis. In 2012 vertegenwoordigde ze het merk ook al eens, dat was vlak na het verschijnen van de eerste The Hunger Games-film. Creatief directeur van Dior Raf Simons liet toen al weten dat hij heel erg onder de indruk was van Lawrence. In januari ging het gerucht dat ze een miljoenencontract zou tekenen bij Dior, maar daar werd nogal geheimzinnig over gedaan.

De nieuwe campagne met de 23-jarige actrice is net op tijd voor de Academy Awards voor de derde keer als genomineerde. De campagne zal zijn debuut maken in de VS in de april edite van Vanity Fair. Dus hou die tijd en het magazine goed in de gate en dan zien we het juweeltje voorbij komen!

 

No more articles