Wait What: je kan Chris Brown een kado sturen in de gevangenis

Vandaag is R&B/pop zanger Chris Brown jarig, maar helaas moet hij zijn 25ste verjaardag in de bak vieren. Nu kan je blijkbaar een kado naar hem sturen terwijl in de bak zit. Het is niet zomaar een kado wat je mag uitkiezen, maar het is voedsel wat je naar Chris Brown kan sturen.

Hoe bizar is dat? Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een pak oreo’s, noodles, tonijn en zelfs donuts. Nu snappen we wel dat Chris Brown een opknappertje nodig heb, maar dit gaat wel erg ver. De prijzen kunnen oplopen tot maar liefst¬†59 dollar.

Zijn vriendin Karreuche Tran heeft hem ook flink verwend op zijn verjaardag, zij heeft namelijk haar ondergoed opgestuurd naar Chris. Het was een string die Chris Brown speciaal voor haar gekocht had. Is dat niet echte liefde?

Chris zal nog minstens een week vastzitten, maar het is niet uitgesloten dat hij misschien langer moet zitten. Sommige mensen vinden het zijn eigen schuld en hebben totaal geen medelijden met de popster, andere vinden het totaal oneerlijk dat hij vastzit. Wat vind jij? Let us know!

 

No more articles