Wait What: Iggy Azalei nieuw gezicht van webshop Revolve

Hiphop ster Iggy Azalei is het gloednieuwe gezicht van de Amerikaanse webwinkel Revolve.

De 23-jarige rapster zal te zien zijn in de nieuwe campagne van de webwinkel Revolve. Ook zal haar nieuwste album van Azalea in de winkel te koop zijn. Vanaf 14 mei kunnen we deze beauty bewonderen op de site. Daarnaast zal het nieuwste album ‘The New Classic’, dat 22 april uitkomt, te downloaden zijn via de website!

Azalea is ontzettend enthoustiast over de samenwerking met Revolve. In haar nieuwe clip ‘fancy’ is de rapster te zien terwijl ze de collectie en de kleding van de webwinkel bekijkt. Waarom Revolve Azalea heeft gekozen voor deze klus? Omdat ze een geweldige eigen stijl heeft.  Zelf zegt ze dat ze haar kledingstijl niet heeft veranderd voor haar job bij de webwinkel. “Ik hou van drukke en kleurrijke prints, merken interesseren me niet, de kleding moet bij me passen.”

Zelf zegt de zangeres dat ze géén plannen heeft om zelf kleding te gaan ontwerpen. ”Ik hou van de modewereld, maar wil er niet voor werken. Ik ben liever een fan en een toeschouwer die geniet van mooie kleding.”

Vorig jaar zagen we blurred lines model Emily Ratajkowski als gezicht van de webwinkel, ik ben benieuwd of Iggy Azalei haar zal overtreffen. Wat denken jullie?!

 

No more articles