Inside: opening Hollister winkel Utrecht

Today was gonna be the day. Vandaag zou dan eindelijk de Hollister winkel in hartje Utrecht haar deuren openen. Wij van Fashion Insider waren hier natuurlijk bij om sfeer te proeven en de echte fashionista’s te spotten. Bij aankomst stonden de meiden al voor de deur, glurende naar de blote bovenlijven van de Hollister modellen. Toen nog vol enthousiasme aan het wachten tot ze de winkel van binnen mochten bewonderen.

Om 10.00 uur zouden de deuren open gaan. Toen tien minuten later de deuren nog niet open waren was dit geen verassing. Je moet natuurlijk wel een beetje fashionably late zijn. Nog geen vijf minuten later kwamen de modellen het slechte nieuws vertellen. De hele winkel was ready to roll, één simpele trap was de boos doener. Deze trap was nog niet veilig verklaard door de gemeente.

Hollister modellen brengen het slechte nieuws

Hoe charmant de modellen ook waren, zelfs dit nieuws bracht veel teleurgestelde gezichten. Wel zouden de modellen de hele dag voor de winkel blijven voor foto’s. Dus wil jij nog een echte Hollister foto dan is dit je kans! (Oudegracht 113)

Bekijk hier de gespotte fashionista’s bij Hollister. Sta jij er tussen?

No more articles