Wait what: H&M collectie geïnspireerd door cartoons

H&M goes cartoon style. Minju Kim, de winnares van de H&M Design Award 2013 is de vrouw achter de exclusieve collectie van H&M. Als onderdeel van haar prijs mocht ze fashionitems ontwikkelen samen met H&M. In oktober zullen de elf special cartoon items klaar liggen in geselecteerde H&M stores.

“Het was een fantastische ervaring om deze collectie samen met H&M te creëren. Mijn ontwerpen draaien om de transformatie van cartoonkarakters in outfits en ik vind het zo spannend dat mensen wereldwijd deze karakters ook echt zullen gaan dragen. Het winnen van de H&M Design Award heeft me de unieke kans geboden om een kijkje te nemen in de internationale mode-industrie”, zegt Minju Kim.

“Ik ben zo blij dat ontwerpen uit de winnende H&M Design Award-collectie van Minju Kim binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. Minju heeft een geheel eigen stijl en signatuur, waarin speelsheid, fantasie en optimisme worden gecombineerd met een grote creativiteit en technische vaardigheid. De ontwerpen van Minju Kim tonen de betrokkenheid van H&M bij de toekomst van design en haar streven om modetalent te stimuleren”, zegt Ann-Sofie Johansson, hoofd creatief design bij H&M.

Voor de echte fashionista’s onder ons die binnenkort in een echte Minju Kim willen lopen, nog even geduld! 17 oktober liggen de ontwerpen ook in geselecteerde H&M stores in Nederland.

No more articles