Wait What: Gwyneth Paltrow opent pop-up winkel

De lente opruim kriebels beginnen bij menig mens te kriebelen. Het is tijd om het oude zooi eruit te gooien en voor nieuwe zooi te gaan shoppen! Nu is dit bij Gwyneth Paltrow ook het geval. Zij houdt haar annual ‘Super-Classy Yard Sale’ in een pop-up winkel Goop in Los Angeles.

Dit is dus jouw kans om kleding te hebben van Gwyneth Paltrow, mocht je toevallig in Los Angeles zijn. Het leukste is nog dat er niet alleen ‘oude’ kleding van Gwyneth Paltrow zal zijn, maar ook van Nicole Richie, Miranda Kerr, Kate Upton en freaking Beyonce! Nog meer A-list sterren zullen hun ‘oude’ kloffie aan Gwyneth om te verkopen, want de opbrengst gaat naar een goed doel.

De pop-up winkel zal open zijn van 5 mei tot 11 mei en het goede doel wordt zelf gekozen door de donor van de kleding. Maar wat kan je nou verwachten van de A-list sterren? Nou je kan onder andere je handen krijgen op de Christian Louboutin schoenen van Nicole Richie, Balenciaga jurk van Kate Upton en de custom made boots van Beyonce! Sla je slag dus!

No more articles