Wait what: gratis shoppen bij Asos via PayPal

Wait what?! Gratis kleding? Dat dachten wij op de redactie ook. Gratis shoppen bij Asos, het klinkt als een droom. Voor drie meiden zal deze droom werkelijkheid worden. In samenwerking met PayPal mogen wij namelijk 3x € 100,- shoptegoed weggeven. Yay!

PayPal is een online betalingssysteem waarmee je handig online kunt winkelen op buitenlandse websites. Veel websites maken gebruik van PayPal. Wij zijn er op de redactie helemaal weg van en hebben onlangs nog een bestelling gedaan met PayPal.

Aangezien wij geen genoeg kunnen krijgen van online winkelen bij Asos en Topshop, is PayPal een ideaal betalingssysteem voor ons. Asos en Topshop zijn namelijk buitenlandse webshops, waardoor iDeal vaak geen optie is.

Het fijne aan PayPal is dat je altijd aankoopbescherming krijgt als je een aankoop doet. Dit betekent dat je altijd je geld terugkrijgt als je je product niet krijgt of als er iets niet goed is. Nog een voordeel is dat de betaling heel snel gaat. Zodra je een account hebt aangemaakt hoef je alleen maar in te loggen en dan kun je zo betalen. Piece of cake. Je hebt nog nooit zo snel online je kleding besteld.

Wij bestellen op de redactie regelmatig kleding via PayPal en we zouden het elke fashionista aanraden die ook zo’n fan is van online winkelen.

Houd jij van online winkelen en wil je kans maken op € 100,- shoptegoed dat je via PayPal kunt uitgeven? Mail dan je naam en e-mailadres naar winnen@fashioninsider.nl.

Wij zijn helemaal weg van onze nieuwe items, dus we zouden zeker meedoen!

 

 

 

 

 

No more articles