Wait What: Grace Coddington gewaarschuwd door Instagram

Wait What?! De creative director van Vogue US, Grace Coddington, is gewaarschuwd door Instagram?! Voor de vele die haar volgen zullen haar ‘naaktportret’ vast wel hebben gezien, maar was die nou zo choquerend? Instagram vond blijkbaar van wel, want ze hebben Grace even uit de lucht gehaald.

Ze is inmiddels al weer terug op Instagram en Grace liet gelijk even zien wie de baas nou eigenlijk is met de volgende Instagram foto:

Wij van de redactie kunnen er wel heel erg om lachen, maar Instagram niet. Dat bleek al eerder toen ze Rihanna ook uit de lucht haalde. Rihanna zette namelijk meerdere naakt foto’s op Instagram en werd gelijk van Instagram verwijderd. Instagram heeft nou eenmaal een strikt policy. Van Rihanna snappen we het misschien wel een beetje, omdat het om echte naakt foto’s gaan, maar van Grace is meer een grapje.

De foto is getekend en lijkt eigenlijk totaal niet op de Vogue creative director. We zijn blij dat Grace weer terug is op Instagram! Volg haar nu ook op: therealgracegoddington

No more articles