Wait What: Fifty Shades of Grey film uitgesteld

Fans van Fifty Shades of Grey moeten nog langer geduld hebben. De premièredatum van Fifty Shades of Grey is ruim een halfjaar uitgesteld. De verfilming van de bestseller van E.L. James zou eerst vertoont worden op 1 augustus volgend jaar, maar nu is de film naar februari 2015 verplaatst. Het duurt dus bijna een jaar langer voordat Jamie Dornan en Dakota Johnson als het famous sm couple te zien zijn op het witte doek.

According to woordvoerder Donna Langley heeft dat niets te maken met het feit dat Charlie Hunnam at the last moment toch niet Christian Grey wilde spelen. “We hebben heel goed naar de datum in augustus gekeken en raakten er steeds meer van overtuigd dat we het moesten uitstellen. Dus zelfs als Charlie was gebleven, hadden we dat gedaan”, vertelt ze in Entertainment Weekly.

De replacement voor de rol van Christian Grey werd gelukkig al snel gevonden. De rol ging al na twee weken namelijk na het Calvin Klein-ondergoedmodel Jamie Dornan. Ook al te bewonderen in de hit serie Once Upon a Time.

No more articles