Wait what: Deens topmodel ontwerpt collectie voor Zadig & Voltaire

De goureous Freja Beha Erichsen heeft een collectie ontworpen voor het Franse label Zadig & Voltaire. Het Deense topmodel kent het Franse label inmiddels al aardig goed. Ze is al voor twee seizoenen het gezicht van Zadig & Voltaire en ze blijft prachtig.

Het Deesne model behoort tot de top in de modellen wereld en staat bekend als the rebel girl. Ze heeft in de campagnes gestaan van merken als Hugo Boss, Calvin Klein, Chanel, Chloé, Balenciaga, H&M en Jill Sander. Naast haar vele campagne en shoots in magazines kennen we het model ook van haar catwalk kunsten. Freja Beha Erichsen is namelijk anders dan andere en dat is vooral te zien in haar ongewone manier van lopen.

De collectie heet Freja meets Zadig & Voltaire en heeft kenmerkende rock and roll-invloeden. Haar collectie is geïnspireerd op haar eigen stijl en the rebel girl is duidelijk terug te zien in haar collectie. Naast dat ze prachtige items heeft ontworpen gaat ook een deel van de opbrengst naar het goede doel. Freja Beha Erichsen doneert 40 procent van de opbrensgten aan Arsten Zonder Grenzen.

No more articles