Wait what: Club Jimmy Woo weigert bontdragers

Dierenliefhebbers kunnen weer in hun handjes klappen, er is namelijk een nieuw concept bedacht om een duidelijk statement naar bontdragers te maken. Het nieuwe concept tegen bontdragers is bedacht een club in London maar gaat zich nu uitbreiden naar Nederland.

Eén van de bekendste clubs in Amsterdam, Jimmy Woo, gaat bontdragers weigeren. De organisatie van het feest Fantastic hebben besloten om een avond te organiseren die in het tegen staat van de dieren. Het feest heet Fantastic x Bont voor dieren en is op zondag 6 april. Fantastic is een bekend feest en is iedere week in de Jimmy Woo. Of we de dierenavond in de toekomst meer gaan zien is nog onbekend.

Tijdens deze bijzondere dierenavond wordt er meer dan alleen gedanst. Het feest wordt groots aangepakt en tussen 23.00 en 01.00 kan je gratis vega hapjes scoren. Voor de eerste 100 gasten zijn er goodibags aanwezig en verder zal er aardig wat afgedanst worden. Een ticket kost 10 euro en dit geld wordt direct gedoneerd aan de stichting Bont voor Dieren. Wil jij naar deze dierenavond? Bekijk dan de Facebook pagina.

No more articles