Wait What: Chery Cole bijna dood ervaring

Cheryl Cole hadden we haast niet meer gezien als jurylid voor X-Factor. Precies vier jaar geleden was Cheryl Cole aan het vechten voor haar leven toen ze ontdekte dat ze de ziekte Malaria met zich mee droeg. Dit heeft ze toen waarschijnlijk opgelopen in haar trip naar Tanzania. De zangeres kwam er godzijdank weer bovenop, maar duizenden kinderen en volwassen over de gehele wereld hebben vaak niet zo’n geluk.

Het heeft de ogen geopend voor Cheryl Cole deze ervaring en zet zich nu in voor de ziekte. Samen met Sport Relief wil ze het bewustzijn van de ziekte verhogen en het geld van de goede doelen verhogen voor diegene die het geld het meest nodig hebben. Cheryl hoopt met het geld medicijnen en klamboes te halen.

Cheryl vertelde: ”I didn’t for one minute think that only a year later I would get malaria myself and become so ill that at one point I was given 24 hours to live.” Gelukkig had Cheryl de beste zorg en kwam ze er gelukkig boven op. Sinds 2009 toen hij de Kilimanjaro beklimde gingen er miljoenen kinderen dood aan Malaria. Nu vijf jaar later zijn er 150.000 mensen per jaar minder minder overleden. You did a good job Cheryl!

 

 

No more articles