Wait What: Chanel boutique overvallen

De laatste tijd zijn er veel overvallen geweest in verschillende designer boetiekjes. Pas in New York werden er juwelen gestolen uit de Tiffany&Co shop. Vlak daarna zijn er juwelen gestolen in Cannes en er is een keer alleen een trui van ‘homies’ gestolen van Brian Lichtenberg. Velen designer winkels houden hun oren en ogen dus goed open.

Nu is een Chanel Boutique in Houston, Texas aan de beurt. De winkel is gisteravond overvallen door een totaal van zes mannen. Ze zijn naar binnengegaan toen het winkelcentrum al dicht was en hebben ongeveer 30 tassen te pakken gekregen die ze in vuilniszakken meenamen. Toen ze ervandoor gingen is er een overvaller gesnapt en liet toen een gedeelte van zijn buit vallen.

De politie in Houston heeft de geschatte waarde van de tassen geschat op 5000 tot 10,000 dollar voor een Chanel tas. Maar als de dieven hadden weggegaan met een totaal van 30 tassen dan hadden ze een totaal van 60,000 tot 300,000 dollar buit gemaakt. Twee van de zes mannen zijn gearresteerd en de rest wordt nog opgespoord.

No more articles