Wait What: Brooklyn Beckham modellen debuut

Victoria Beckham zit in de fashion, David Beckham is fashion en Brooklyn Beckham wordt fashion. De oudste zoon van de Beckhams staat voor het eerst op een cover van een magazine. Het gaat hier om het magazine Man About Town. De 15-jarige Beckham geeft zijn meeste zwoele look in de camera en we smelten totaal weg. Sommige kinderen hebben ook alles. De strakke blik heeft die van zijn moeder en de looks van zijn vader, wat wil je nog meer?

De rest van de foto’s zijn typische tiener foto’s. Je ziet een rommelige kamer met veel posters aan de muur, hier en daar wat trofee├źn en natuurlijk een gigantische stereo. Wat ons natuurlijk ook vooral op viel waren de biceps van de toch niet zo kleine jongen, aanleg voor een goed lichaam zit dus blijkbaar ook in de familie. Voor je het weet zien we de 15-jarige Brooklyn ook al in zijn ondergoed poseren, just like daddy.

De foto’s zijn gemaakt door Alasdair McLellan, een vriend van de familie, wie ook foto’s had gemaakt van Victoria en David tijdens hun high-profile project. Wij van de redactie denken dat het niet bij deze foto’s blijft van Brooklyn, maar dat we nog heel veel van deze mini David gaan zien!

No more articles