Wait What: Britt Dekker is verliefd op televisieman

Wij konden het bijna niet geloven maar het is echt waar. Britt Dekker is verliefd geworden en heeft dit heel goed stil gehouden! Wij kennen natuurlijk Britt allemaal en wij op de redactie vinden haar geweldig. Ze komt misschien dom over maar haar programma’s samen met Ymke zijn om te lachen.

Maar Britt is dus verliefd? Zoals vele zouden dachten en ze zelf af en toe heeft laten door schemeren zou ze op een gewone Hollandse jongen vallen. Maar de gelukkige is eindredacteur Max Apotowski. Britt en Max hebben elkaar leren kennen bij de televisieopnames van het programma ‘Waar rook is…zijn Britt & Ymke’ en daar sloeg de vonk open.

Britt geeft aan dat ze niet zo van de lange relaties is en het daarom stil heeft gehouden. Maar ze vier maanden bij elkaar zijn vond ze het toch wel tijd om dit openbaar te maken. Wij zijn blij voor Britt’s en wensen haar veel en vooral lang liefdes geluk!

Britt Dekker heeft een nieuwe liefde gevonden. De 22-jarige mediapersoonlijkheid heeft een relatie met de 32-jarige Max Apotowski. Dat heeft Dekker zelf onthult in weekblad Privé.

De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de opnamens van het RTL-programma ‘Waar Rook is…zijn Britt & Ymke’. Apotowski was de eindredacteur van dit programma. “Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat”, aldus Britt. “We zijn inmiddels al bijna vier maanden samen en het verkeerd om er nog langer over te liegen. Ik ben dol op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen.”

Britt Dekker is zaterdag te zien in het SBS-programma Sterren Springen.

No more articles