Wait what: beautygeheimen van topmodellen

Hoe behouden topmodellen toch altijd hun killer body? Miranda Kerr, Adriana Lima en Anja Rubik vertellen hun beautygeheimen!

De 30-jarige Miranda Kerr, moeder van zoontje Finn, blijft in shape door een evenwichtig voedingspatroon.
Benieuwd naar een dag uit het leven van Miranda? Als ontbijt eet ze bijvoorbeeld yoghurt met fruit en muesli, rogge toast met avocado en gekookte eieren, pecan nootjes, hazelnoten en walnoten. Daarbij drinkt ze iedere ochtend een glas lauw water met geperste limoen en gember.
Voor lunch eet het topmodel een salade met tonijn en speltbrood, stuk fruit of nootjes. Hierbij drinkt ze weer een glas met limoensap of een kopje paardenbloem thee.
Als avondeten eet ze vooral vis, lamsvleef of een stukje biefstuk. Dit serveert ze met groenten of een salade.

De 32-jarige Adriana Lima, moeder van twee kinderen, blijft in shape door intensief te boksen.
Het topmodel deelt regelmatig foto’s op Instagram waar ze all sweaty te zien is na een heftige work out. Het topmodel doet ook aan touwtjespringen en ze tilt gewichtjes.

De 33-jarige Anja Rubik blijft in shape door yoga.
In tegenstelling tot Adriana doet Anja aan rustige yoga. Het model neemt haar matje overal mee naar toe. Yoga is een ideale sport voor het model omdat ze veel reist, ze kan deze sport overal uitoefenen en zonder trainer. Hoe? Het model beoefent de sport aan de hand van Wii Yoga Video, waar ze overigens het gezicht van is.

No more articles