Wait what?!: Angelina Jolie wil niet dat kids acteur worden

Angelina Jolie is back! De afgelopen tijd is het voor de actrice namelijk een zware tijd geweest. Ze heeft namelijk vorig jaar een operatie gehad om haar borsten te laten verwijderen. Maar nu is ze terug en klaar om aan de slag te gaan!

In haar nieuwe film Maleficent speelt Jolie de rol van de boze heks. Vivienne, de jongste dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt, is in de nieuwe film van Jolie te zien. Toch wil de actrice liever niet dat haar kinderen hetzelfde beroep als hun ouders gaan uitoefenen.

“We vinden het leuk wanneer onze kinderen bij ons zijn op de set en cameo’s hebben, maar het is niet ons doel dat ze acteurs worden”, zegt Jolie volgens E! News in een interview met het blad Entertainment Weekly. “Ik geloof dat we beide liever zouden willen dat ze geen acteurs worden.”

Volgens Jolie, was het slechts uit noodzaak dat zij en Pitt Vivienne de kleine prinses Aurora lieten spelen in de film. “Ze was op dat moment vier jaar oud en andere kinderen van die leeftijd wilden echt niet in de buurt komen van mij. Het moest een kind zijn die mij wel leuk vond en niet bang was voor mijn hoorns, ogen en klauwen. Dus het moest iemand zijn die mij kent en dat moest Viv zijn”, zegt de Academie Award winnaar, die nog vijf andere kinderen heeft met Pitt.

Maleficent draait vanaf 29 mei in de Nederlandse bioscopen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar het acteerwerk van Vivienne.

No more articles