Wait what: Abercrombie & Fitch gaat grotere maten verkopen

Abercrombie & Fitch, het merk moet je haast wel kennen door hun mannelijke eye candy waar honderden meisjes dagelijks voor in de rij staan. Naast deze mannelijke modellen staat het merk ook bekend om het verkopen van kleding die alleen geschikt is voor de slankere dames en heren, daar komt nu verandering in.

Goed nieuws dus voor de meiden met een maatje meer die dolgraag ook een keer een in een A&F broek gespot willen worden. Het merk heeft woensdag bekend gemaakt dat het voortaan kleding gaat verkopen die groter is dan maat L.

De reden voor deze verandering komt door het afnemen van de verkoopcijfers met maar liefst 10 procent. Het merk kreeg afgelopen zomer flink wat kritiek op de marktstrategie dat alleen slanke mensen het merk mochten dragen. Veel Amerikaanse jongeren konden dit niet waarderen en lieten het merk links liggen.

Door de kleding ook in grotere maten te gaan verkopen hoopt het merk weer een stijgende lijn te gaan zien in de verkoopcijfers, wij zijn benieuwd of het merk zichzelf hiermee gaat redden.

No more articles