Waarom lopen Cara en Kendall niet mee met de VS show

Alsof de hele wereld stopt als er bekend wordt gemaakt welke modellen meelopen met de Victoria’s Secret Fashion Show. Vorige week werd bekend gemaakt dat we onder andere Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio en Adriana Lima zullen zien in december. Maar wat we hadden ook wel verwacht dat Cara Delevingne en Kendall Jenner mee zouden lopen. Dat blijkt dus niet zo.

Cara was vorig jaar ook te zien tijdens de show dus we hadden verwacht dit jaar ook wel. Kendall is naar geruchten ook te zien in het nieuwe boek van de Victoria’s Secret Angels dus dit snapten we al helemaal niet. Wat blijkt, Kendall en Cara zijn eerder geboekt voor de modeshow van Chanel. De twee modellen zullen op 2 december in het Leopoldskron in Oostenrijk zijn waar Chanel’s Métiers d’Arts collectie getoond wordt. Karl Lagerfeld wilden maar al te graag de twee modellen erbij hebben. Het Chanel team heeft ervoor gezorgd dat ze te zien zijn bij Chanel en niet Victoria’s Secret.

Stiekem vinden we het jammer dat de twee niet te zien zullen zijn tijdens de Victoria’s Secret show. Maar ik denk dat we erg tevreden zullen zijn met de looks die ze gaan showen tijdens de Chanel show.

No more articles