Vogue november issue gewijd aan Viktor & Rolf

Viktor & Rolf bestaat dit jaar alweer 20 jaar! En dat moet gevierd worden, vindt niet alleen het duo zelf, maar ook Vogue! Om deze mooie ‘leeftijd’ te vieren wijdt Vogue hun november nummer aan het ontwerpduo.

De inhoud van het november nummer is mede samengesteld door Viktor & Rolf zelf. Op de cover is het favoriete model van de twee te zien. Ze staat er zelfs dubbel op! En dat is niet alles, het nummer zal een extra bijlage bevatten waarin Viktor & Rolf aan de hand van foto’s terugblikken op de afgelopen 20 jaar.

De moeders van het duo vertellen hoe de mannen als kleine jongetjes waren. Het blad reveals hun favoriete adresjes en je kijkt backstage mee met hun shows. “Ons jubileum is geen moment om stil te staan, maar om iets te doen wat we nog niet eerder hebben gedaan.” aldus het duo.

Als dit niet genoeg reden zijn om het november nummer in huis te halen weten wij het ook niet meer. De Viktor & Rolf Vogue ligt vanaf 15 oktober in de winkel voor € 5,95. Ook is er een limited edition, deze is verkrijgbaar bij de AKO.

No more articles