Vintage pumps

Vintage is helemaal in de mode op dit moment. Het is je vast al wel opgevallen dat de winkels er helemaal mee vol liggen. Je kan er simpel weg niet meer omheen, en dat is niet voor niets! Vintage staat namelijk onwijs leuk en is erg trending. De vintage look heeft vaak iets schattigs maar toch erg vrouwelijks over zich heen. Dat maakt vintage uitermate geschikt voor pumps en andere schoenen.

Ben jij dus nog op zoek naar een paar nieuwe pumps? Ga dan voor een paar vintage pumps! Helemaal hip en erg leuk. Ik zou je vintage pumps zeker willen aanraden. Vintage pumps zijn vaak vrij neutraal qua kleuren. Er worden meestal niet zoveel hele felle kleurtjes in gebruikt. Verder wordt er bij vintage vaak gebruik gemaakt van vrolijke printjes en versieringen zoals kant.

Een goed voorbeeld van een mooie vintage pump is deze pump. De bloemen print staat super schattig en ook nog eens erg zomers. Ik zou je dan ook willen aanraden deze pumps te dragen op een zomerse dag naar het strand onder een fleurig jurkje. Ga niet voor andere printjes in je kleding. Dan heb je een grote kans dat het geheel te vol wordt en jou pump nogal weg vallen. Dat moet jij natuurlijk zien te voorkomen.

Deze pumps vind ik persoonlijk ook erg mooi. Het kant staat erg elegant en erg chique. Deze pumps zijn ook nog eens erg praktisch omdat ze naar veel verschillende gelegenheden kunnen worden gedragen. Zo kan je ze bijvoorbeeld ook goed dragen naar een bruiloft of een gala, maar ook naar een nette gelegenheid als een zakelijke bespreking. Dat maakt deze hakken een echte must have.

Naast dat deze pumps erg mooi staan zitten ze ook nog eens heerlijk. Op deze hakken kan jij het uren vol houden. Handig wanneer jij van plan bent veel op de hakken te gaan dansen en dergelijken.

Een echte must have!

Deze hakken zijn onwijs elegant en staan erg vrouwelijk.

weheartit.com

No more articles