Videos: Barney’s kerstetalages

Het New Yorkse warenhuis Barneys heeft ook de Instagram fun ontdekt en geeft via dit netwerk een sneakpeek van hun bijzondere etalages. Via hun eigen Instagram plaatst het warenhuis filmpjes van 10 seconden die een idee geven van de etalages.

Voor de eerste keer pakt Barneys het op deze manier aan, hiermee wil het warenhuis duidelijk maken dat hun collectie ‘A New York Holiday’ in samenwerking met Jay-Z voor een wereldwijd publiek bedoeld is, Instagram is daar natuurlijk een goed middel voor.

In het eerste filmpje zien we een grote en hele moderne arrenslee met Santa erin, deze slee is toegankelijk voor kinderen en volwassen, iedereen die een ritje met Santa wilt mag plaats nemen in de slee en genieten van de interactieve rit.

In het tweede filmpje zien we een beweging van allemaal ledlampjes, deze laten de beweging van de stad New York zien op een kunstzinnige manier.

In het derde filmpje zie we een overspoelde stad die in drie minuten van vorm veranderd, bekijk het filmpje, dan snap je beter wat er bedoeld wordt.

In het laatste filmpje gaat om reflectie, het werk bestaat uit onwijs veel spiegels die allemaal reflecteren wat zorgt voor een twinkly effect.

Bekijk de video’s van de etalages van Barneys hieronder. Will you go for a ride with Santa?
No more articles