Video: Viktor & Rolf bij DWDD

Afgelopen donderdagavond was het Nederlandse modeduo Viktor & Rolf bij De Wereld Draait Door te gast vanwege hun jubileum. De mannen zaten aan tafel met hun onder meer hun moeders en Karin Swerink, hoofdredactrice Vogue Nederland.

De uitzending staat in teken van het 20jarige bestaan van het label. In de uitzending staan de heren stil bij hun carrière, hun ontwerpen, ze noemen hun favorieten en we zien welke celebrities een ontwerp van ze heeft gedragen. We zien onder andere Lady Gaga, Rihanna en Madonna voorbij komen. De heren vinden het leuk om hun ontwerpen te zien bij celebrities, maar om een andere reden dan verwacht. “We vinden het heel leuk want het is belangrijk om gezien te worden.” De heren kleden liever iemand met wie ze een band hebben. “Eerlijk gezegd hebben wij hebben niet zo’n fetisj voor celebrities. We kleden graag mensen die wij persoonlijk kennen en die we bewonderen.”
Als voorbeeld geven ze zangeres Joan As Police Woman, ze treedt op tijdens de uitzending en wordt regelmatig gespot in een ontwerp van Viktor & Rolf.

Ook de Vogue van de maand oktober staat volledig in het teken van Viktor & Rolf.

Bekijk de volledige uitzending hier.

No more articles