Video: Pharell Williams huilt bij interview Oprah

Wij van de redactie hebben sowieso al een zwak voor zanger Pharrell Williams, maar na deze video is die zwak alleen maar groter geworden. We wilden hem het liefst allemaal een grote knuffel geven, want deze video is echt ontroerend.

Pharrell Williams is te gast bij Oprah Winfrey om een interview af te leggen en vertelt over verschillende dingen. Zo vertelt hij over zijn nummer ‘happy’ die een oscar heeft gewonnen en wat dat met hem deed en ook waarom precies hij ze zoon ‘Rocket’ heeft genoemd. Oprah Winfrey laat op een gegeven moment een fragment zien waardoor de tranen in de ogen staan bij Pharrell Williams. Op het fragment is te zien hoe mensen over de hele wereld dansen op zijn nummer ‘Happy’. Hij heeft het namelijk voor elkaar gekregen om heel de wereld op zijn nummer te laten dansen.

Het is een van de, of misschien wel de meest, vrolijke nummer ever! Pharrell Williams begon bij dit fragment te huilen, maar waarom weet hij niet. Oprah Winfrey geeft hem groot gelijk want bij haar staan ook de tranen in de ogen. Wij smelten in ieder geval bij het fragment en kunnen onze ogen ook niet droog houden, jullie ook niet?

No more articles