Video: &Other Stories maakt ontzettend leuke video met blogger Jeanne Dames

Vandaag hebben we wel een hele aparte video maar je wordt er zeker vrolijk van! &Other Stories heeft in samenwerking met blogger Jeanne Dames een hele leuke en gekke film gemaakt. Het is een korte film met een diepe boodschap die voor vele vrouwen toch wel fijn is om te weten. Met deze video willen zij laten zien dat de mode-industrie minder oppervlakkig naar vrouwen, en dan vooral die van het modeminnende soort, moet kijken.

In de film staat blogger Jeanne in de hoofdrol. We zien haar letterlijk gek doen. In de video doet ze rare dansen, trekt ze gekke bekken en spreekt ze vreemde zinnen uit. De video is in het Frans maar met de Engelse vertaling eronder is het heel goed te begrijpen. In de film draagt ze verschillende outfits met verschillende stylen. Wij hebben ons helemaal kapot gelachen om de video en snappen het statement uiteindelijk wel en zijn het er helemaal mee eens.

Heb jij vandaag nog niet gelachen en zit je te wachten op iets leuks? Bekijk de video hieronder en dit maakt je dag meteen goed!

No more articles