Video: model Anja Rubik in een muziekvideo

Elk fashionmagazine of website heeft het over het Poolse model Anja Rubik. We hebben deze keer wel een hele andere kant van haar gezien en het is denk ik niet zo’n mooie kant. De Poolse schone speelt namelijk gek genoeg in een muziek video van een Poolse Dj. We kennen Anja Rubik van haar prachtige fotoshoots en campagnes, maar nu zien we het model van haar hele andere kant.

We zien het model als een ordinair meisje met een verschrikkelijke laag make-up op waar je u tegen kan zeggen. Waarom zou het model voor deze video hebben gekozen? Wat moet ze hebben gedacht? Zou ze dan in de geld problemen zitten of is dit de manier waarop ze video’s in Polen maken? Wij van de redactie zijn een beetje heel erg verbaasd en wij denken met ons veel andere meiden.

Mister D wil met deze clip duidelijk maken dat de samenleving onaangenaam is, nou die indruk krijgen we wel. Mister D of ook wel Dorota Masłowska is een veelgeprezen Pools literair wonderkind, die alleen al met haar debuutroman Snow White and Russian Red (2002) heel wat literaire prijzen in ontvangst mocht nemen, maar wat ze bij dit album dacht weten we echt niet. Wat vinden jullie van de clip?

No more articles