Video: Marc Jacobs New York Fashion Week show

Marc Jacobs mocht gisteren natuurlijk niet ontbreken tijdens de New York Fashion Week. Meneer Jacobs is aardig bezig met reorganiseren binnen zijn bedrijf, maar dat betekent niet dat de rest daarbij stil staat. Gister presenteerde hij de collectie van Marc by Marc Jacobs, het goedkopere zusje van Marc Jacobs.

De collectie bestond uit veel grafische prints en verschillende kleuren door elkaar. Sommige vinden het lijken op de skater-look van sommige jongeren. De meeste modellen droegen twee vlechtjes in hun haar, wat de catwalkshow wat speelser maakte. Opvallend waren de schoenen die gedragen werden, het waren een soort plateau sneakers zoals we ze kennen van de Spice Girls vroeger.

De volgende collectie die Marc Jacobs presenteerde was de ”Street Ninja” herfst/winter collectie by Marc Jacobs. Deze collectie was weer het totaal tegenovergestelde van de Marc by Marc Jacobs show. Hier werden ook weer de vlechtjes gedragen, maar de gehele show was wat ‘duisterder’. Er werd veel zwart en donkerrood gedragen en de modellen zagen er een beetje Gothic uit. Geweldig zag de show er wel uit, ook zo benieuwd? Kijk dan hieronder naar het filmpje.

No more articles