Video: Justin Bieber slapend gefilmd

Justin Bieber is op de gevoelige plaat vastgelegd door een meisje terwijl hij ligt te slapen in een hotelkamer in Brazilië. Het lijkt of ze op deze manier duidelijk wil maken dat ze een wilde nacht met Bieber heeft gehad. Are you jealous? 

Wie het meisje is, was eerst niet duidelijk. Volgens de Engelse krant Mirror zou het kunnen gaan om het model Gaby del Campo. Nu blijkt dit meisje Tatiana Neves Barbosa te zijn en zij heeft in een interview met Globo TV-programma Fantastico alles vertelt over haar night met Justin Bieber.

Het enige wat ze niet wil zeggen is of de twee seks hebben gehad. Op de vraag of ze hebben gezoend, zegt de Braziliaanse: ”Wat denk je, als ik in zijn slaapkamer heb geslapen, alleen hij en ik?”

”Hij belde me op en nodigde me uit. Hij vroeg of ik naar zijn huis wilde komen om te feesten”, vertelt Tatiana verder.  De brunette ging op de uitnodiging in en eenmaal bij de villa in Rio de Janeiro gingen ze direct naar de slaapkamer van Bieber. Dat is in ieder geval her side of the story.

Justin is daarentegen in complete denial dat er iets is gebeurd. Na een concert zou het 19-jarige popster een afterparty hebben gegeven waar hij zo’n 50 mensen voor had uitgenodigd. Tijdens het feestje voelde de zanger zich zo moe dat hij even op de bank ging liggen en in slaap viel. Justin zou Tatiana niet eens kennen en het eng vinden dat ze hem heeft gefilmd terwijl hij sliep. Dat lijkt ons ook een beetje creapy!

No more articles